De eerste

door | januari 31, 2018

Zo, nou dit is mijn eerste bericht hier. Een openingsberichtje om in elk geval iets neer te zetten en als testje of het hier ook gewoon werkt. Ik denk het wel 😉

Ik heb al een website waar ik mijn fotografiedingetjes op neerzet, maar ik voelde steeds meer beperkt in mijn mogelijkheden. Ja, ik merkte steeds weer dat ik dingen dacht en bedacht en dat ik die niet echt daar kon neerzetten, behalve dan op Facebook en Twitter, en niet op mijn website omdat het niet paste.
En ik weet niet hoe het met jullie is, maar ik houd altijd een reservering voor Facebook: die gasten vertrouw ik niet zo. Je weet nooit wat ze nu weer doen, en waar je berichten en stukjes blijven. Ik houd het allemaal liever in Europa en Nederland, en niet bij een stel overzeese nerds die altijd weer blijk geven van een andere moraal, een andere ethiek en een andere agenda.

Ik kreeg dus de behoefte om wat meer ruimte te hebben, anders dan over foto’s, op een ruimte die ik zelf beheer en onderhoud. Gewoon, om ook eens waarheden als een koe te spuien.

Dat is hier.

Voorlopig heb ik deze webruimte gekocht voor een jaar. En misschien doe ik er veel mee, en misschien wat minder. Maar dan heb ik alles wel in eigen hand. Zoals het hoort.

Wees aardig voor jezelf en een ander en deel dit!